Cremele pe baza de propolis si galbenele sunt remedii naturiste miraculoase, cu rezultate dovedite in timp si proprietati multiple. Propolisul intareste sistemul imunitar, fortifica organismul si reprezinta o arma pretioasa impotriva microbilor si a virusilor care ne ameninta sanatatea.


Propolisul se mai numeste si clei de albine, deoarece este colectat de catre albine si folosit pentru a astupa si a acoperi peretii stupului. Proprietatile sale sunt cunsocute inca din antichitate, cand era folosit in tratarea a numeroase maladii.

Este antiseptic, anelgezic, antiinflamator si regenerator. In plus, contine fier, zinc, calciu si alte minerale necesare organismului nostru. Galbenelele (Calendula officinalis) se utilizeaza inca din vechime ca remediu naturist, cu rezultate impresionante.

Crema de galbenele se fabrica dupa o reteta care presupune amestecul de galbenele si untura sau ceara de albine. Crema de galbenele are un pret mic, fiind accesibila tuturor, iar proprietatile sale sunt extraordinare.

Este utilizata pentru a trata afectiunile pielii, deoarece regenereaza tesutul. Trateaza cu succes arsurile de soare, rani, taieturi si iritatii, calmand pielea si asigurandu-i ingrijirea optima.

Prospectul pentru crema de galbenele se axeaza pe proprietatile excelente ale acestui unguent, care trateaza o gama larga de afectiuni : acnee, rani, piele iritatata, cosuri, intepaturi de insecte, hemoroizi.

Este de mare ajutor pentru tenul ridat si uscat, pe care il hraneste si hidrateaza. Crema de galbenele cu propolis are beneficii numeroase. Crema de galbenele cu propolis pentru cosuri este foarte eficienta, fiind antiseptica si asigurand purificarea si ingrijirea excelenta a tenului acneic.

Crema de galbenele cu propolis pentru hemoroizi si-a dovedit eficienta acolo unde medicina clasica a esuat si a ajutat multi pacienti sa isi recapete sanatatea. Crema de galbenele si propolis are beneficii multiple, facand minuni pentru sanatatea noastra.

Este antimicrobiana, antiinflamatorie si cicatrizanta, contribuind decisiv la regenerarea pielii. Crema de galbenele are un pret mai mare in farmacie decat la firmele care se ocupa exclusiv de comercializarea produselor bio, plus ca aceste firme sunt capabile sa va ofere produse bio certificate, autentice.