Un frigider side by side reprezinta un mix perfect intre utilitate si design, un electrocasnic care se integreaza de minune in orice bucatarie.

Cei care aleg sa cumpere un frigider side by side se vor bucura de un avantaj deloc de neglijat: vor beneficia de mai mult spatiu, de o multime de functii Smart si de mai multa libertate de utilizare.

Ce inseamna frigider side by side?

Daca inca nu stii ce inseamna frigider side by side iti spunem noi chiar acum. O familie mare are nevoie de un frigider pe masura.

Un frigider side by side este un frigider ce dispune de doua usi, un compartiment este dedicat frigiderului, celalalt aparat electrocasnic care dispune de numeroase avantaje, dispune de o capacitate mare de depozitare, este polivalent, are un design modern, iata doar cateva din motivele care ar putea sa te convinga sa il achizitionezi.

Cum alegi un frigider side by side

Fie esti interesat de un frigider samsung side by side, fie de un frigider side by side lg, exista cateva criterii de care trebuie sa tii cont.

Dimensiunea frigiderului side by side. Producatorii de frigidere side by side propun dimensiuni variate de frigidere pentru a se adapta spatiului disponibil din fiecare bucatarie in parte.

Cel mai bine este sa il alegi in functie de locul in care va fi amplasat frigiderul. Majoritatea frigiderelor side by side au o latime cuprinsa intre 84-92 de centimetri si in cazul modelelor familiale, aceasta ajunge la 120 de metri.

Inaltimea are o medie de 180cm

Capacitatea. Alegerea capacitatii frigiderului side by side va depinde de nevoile fiecaruia. Pentru o familie compusa din 2-4 persoane, cel mai bine este sa alegi un frigider de 350 de litri.

Daca ai o familie mai numeroasa atunci cel mai bine este sa optezi pentru un model de minim 550 de litri. Repartizarea spatiilor dedicate frigiderului si congelatorului se va face in functie de obiceiurile alimentare ale fiecarei familii, daca familia are obiceiul sa consume produse proaspete sau congelate spre exemplu.

Tipul racirii. Tehnologia No Frost este cea mai populara si cea mai folosita deoarece permite repartizarea aerului rece intr-o maniera omogena si impiedica gheata sa se formeze. Altfel spus, intretinerea frigiderului va fi facilitata enorm.

De ce sa alegi un frigider side by side?

Ai deja o combina frigorifica dar ai dori si un frigider side by side pentru tine si pentru familia ta numeroasa. Inainte de a-l cumpara trebuie sa pui in balanta avantajele si dezavantajele oferite.

O capacitate generoasa

Un frigider side by side ne permite sa stocam si sa pastram alimente intr-o cantitate mare. Facand cumparaturi mai rar, facem economie de timp.

Polivalenta

Unele frigidere side by side sunt echipate cu un minibar integrat care ne permite sa avem un acces mai facil la bauturile reci si la sticlele de apa.

Aceasta polivalenta limiteaza pierderile de frig si reduce consumul de energie al aparatului. Exista si modele echipate cu o spatiu special dedicate vinurilor.

Un design modern si ingrijit

Un frigider side by side se va adapta stilului oricarei bucatarii. Se declina in versiuni de culoare neagra, alba, inox sau cu efect de oglinda.

Unul din dezavantajele acestui tip de frigider este costul destul de ridicat. Si, unele modele consuma de doua ori mai multa energie electrica decat un model clasic.

Cu siguranta, frigiderele side by side au un aspect iesit din comun, sunt ideale pentru locuintele moderne dar si pentru persoanele care nu doresc sa faca compromisuri atunci cand vine vorba despre depozitarea si organizarea alimentelor.

Sistemul inovator de deschidere este cel care ii cucereste pe utilizatori.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

5 thoughts on “Cum si de ce sa alegi un frigider side by side

  1. Mi-a placut foarte mult modul in care autorul a abordat subiectul, prezentandu-ne studii si cercetari stiintifice care sustin beneficiile consumului de fructe si legume proaspete. Este impresionant sa vedem cum aceste alimente simple pot avea un impact atat de mare asupra sanatatii noastre. Felicitari pentru articolul bine documentat!

  2. Articolul de pe site-ul BeFresh.ro este extrem de interesant, oferind informatii valoroase despre beneficiile consumului de fructe si legume proaspete pentru sanatatea noastra. Este important sa constientizam cat de important este sa avem o alimentatie echilibrata si bogata in nutrienti pentru a ne mentine sanatosi. Recomand tuturor sa citeasca acest articol si sa aplice sfaturile oferite.

  3. Apreciez sfaturile practice oferite in articol pentru a ne ajuta sa facem schimbari pozitive in alimentatia noastra zilnica. Voi incerca cu siguranta cateva dintre aceste recomandari pentru a-mi imbunatati calitatea vietii si starea de sanatate.

  4. Am fost impresionat de statistici prezentate in articol referitoare la impactul unei diete nesanatoase asupra sanatatii noastre. Este important sa fim constienti de alegerile noastre alimentare si sa ne educam pentru a lua decizii informate.

  5. Articolul este extrem de informativ si mi-a deschis cu adevarat ochii asupra importantei unei alimentatii sanatoase. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si mi-a oferit solutii practice pentru a adopta un stil de viata mai echilibrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *